Descripció

Balneari urbà, centre de massatges i estètica a Alginet, on s'ofereixen serveis professionals d'estètica, wellness i atencions per a la salut.

Serveis que oferim:

  • SPA, sauna (Hamman) i d'Hidroteràpies.
  • Estètica i bellesa (Tractaments facials i corporals (anticelul·lític, drenant, reafirmant, exfoliant, hidratant,...), depilació a cera (calenta/tèbia), fotodepilació Làser/IPL, depilació elèctrica,...).
  • Allargament de pestanyes (extensió, tinció, lifting/arrissat,...).
  • Micropigmentació (arèola, mugró, celles, ulls, llavis).
  • Manicura i pedicura (esmaltats/sellats de gel/acrílic/porcellana, permanent/semipermanent, decoracions).
  • Maquillatges (dia/nit, "novia", festa, fantasia, cine/TV/teatre, home/dona, passarel·la, infantil, caracterització, casual/informal, fotografia, vintage, pin up,...).
  • Salut i massatges (Lumicell(r), infrarojos, drenatge limfàtic, vacuoteràpia, LPG, Làser/IPL, varius, Indiba(r), radiofreqüència, diatèrmia, pressoteràpia, dutxa vichy, parafina,...).
  • Cabines de Bronzejat (UVA i aerografia).

*Tots els nostres serveis es poden sol·licitar per a fer a domicili per a persones majors o amb dificultat* per a desplaçar-se a les nostres instal·lacions.

*Tots els productes que utilitzem tenen la garantia i segell de qualitat professional per a ús sanitari i terapèutic validat per l'AEMPS i el ministeri de sanitat, consum i benestar social, a més de treballar conjuntament amb instituts i marques comercials que respecten els animals i el medi ambient.

*Els/Les nostres professionals estan reconeguts/des professionalment mitjançant titulació professional validada pel ministeri d'educació i formació professional dotant de total capacitat d'exercir i d'oferir els seus serveis, reconeguts per Reial Decret al BOE, dins del territori Espanyol i/o Europeu(*).


Punxa ací per a conéixer tots els nostres serveis.

Punxa ací per a contactar amb nosaltres per What'sApp, Facebook, correu electrònic o telèfonant al 961752501.

Punxa ací per a trobar totes les novetats, ofertes i promocions.

Disposa de

Local accessible Disponible wifi gratis Obert el dissabte a la vesprada

Localització

Com arribar

Informació de contacte

AdreçaCarrer Magistrado Greus 96, 46230, Alginet - Valencia/València Telèfon 96 175 25 01 Web http://www.hidroestetic.com

Xarxes socials